Йога & Пилатес

Тера Спа има удоволствието да Ви представи Ева!

“От 2007 съм сертифициран,  действащ инструктор по аеробика, комбинирана гимнастика, пилатес. Занимавам се със спорт от 20 години. Провеждам обучения за инструктори по пилатес и аеробика. Преминала съм обучения по физиология и анатомия на спорта. Обучения при различни международни учители по йога. Важна част от всички обучения и видове спорт, през които съм преминала е развиването на капацитета на белите ни дробове, познаване на всяка част от тялото ни и владеене, и контрол в различни ситуации!

Обичам работата си, продължавам да развивам способностите си, за да ги предавам на хората.

Моето мото“Вярата в собствената ми сила ще ме доведе до целта. Движението създава баланс в телата ни и след това го внася и в живота ни.”

Заедно организираме групови и индивидуални тренировки – Час мобилност, който сега е най-търсен и интересен, и обхваща всички методики от пилатес, йога, гимнастика!”

*МОБИЛНОСТ/Mobility 
Мобилност е съчетание от еластичност на мускулите и сухожилията, и подвижност на ставите! Упражненията за мобилност освен, че могат да подобрят постиженията ни, могат да облекчат болка и да предотвратят контузии. Колкото повече мобилност имате, толкова по-лесно можете да се движите и толкова по-силни можете да станете. Започнете без добавяне на тегло и прогресирайте своя път към съвършения атлетизъм.

СРЯДА 17:30, начало 11.11 – ✨Създайте вашият баланс✨
За резервации: 0878551542

Групите са до 4/5 човека. Цена на човек – 15 лв.

Тера Спа & Ева предлагаме и индивидуални тренировки. За повече информация моля да се свържете с нас! Цената за самостоятелен час е 35лв, като може да бъде мобилност, йога или пилатес по ваш избор!

Очакваме ви!

Scroll to Top