Вертера в Тера Спа!

ВЕРТЕРА – Прoдукти от морски водорасли

Здравето е залог за щастлив живот на всеки човек!
Външната красота е отражение на физическото здраве. За всички вас, които искате да поддържате организма си здрав и жизнеспособен, да се чувствате енергични и заредени, представяме VERTERA. Високотехнологичната компания предлага натурална и специализирана „жива храна”, която изчиства и в същото време храни организма на клетъчно ниво.
Дава ни всичките 28 микро и макроелементи, които се съдържат в кръвта ни в органична форма, всичките 20 аминокиселини (8 от които незаменими), полиненаситени мастни киселини (Омега 3, 6 и 9), фукоидан, фибри, алгинова киселина, витамини, всички необходими вещества за нормалното протичане на жизнените процеси през целия ден. Технологията на производство няма аналог в световен мащаб.
Продуктите VERTERA са създадени на принципа на биониката. Това позволява прилагането на методи и системи, открити в дивата природа да бъдат съчетани с модерните технологии. Всичко, което се създава, се основава на симбиозата на човека с природата.
VERTERA е голям международен холдинг със собствена научна лаборатория и голяма производствена база, обединяващ учени и специалисти от цял свят.
Ето какво казват от VERTERA: „Ние се борим за живота на хората, намаляване на риска от смърт от сърдечно-съдови заболявания и повишаване на раждаемостта.”
Продуктите са:

– Създадени от професор Виталий Наумович Корзун, който повече от 40 години се занимава с изследване на кафяви водорасли и е един от водещите експерти в световен мащаб в тази област.

– Удостоени с множество награди за иновации в областта на лечебното и диетично хранене. Една от тези награди е: продукт на годината за 2015 г. в Русия.

– Многобройните клинични изследвания показват високата ефективност на Vertera gel като терапевтично-диетичен хранителен продукт при различни проблеми и усвояемост от организма на 94 %. Продуктите преминават ежегодни проверки за съответствие по международните стандарти.

– При производството се използват технологии, използвани в космическите и военните отрасли. Производствената технология е патентована и се пази в строга конфиденциалност.

Скъпи приятели, продуктите на Вертера вече може да поръчате при нас в Тера Спа, или да направите свой клиентски профил с наше съдействие!

https://vertera.eu/bg/

Scroll to Top