Спа оборудване и продукти

Машини в Terra Spa

Techni Spa (Mary Cohr)

Процедурите TechniSPA® предлагат изключително резултати благодарение на едновременната употреба на три специфични технологии:
Дабъл Дермо Липо - Аспирация

Само в една техническа стъпка, масажната глава предоставя двойно отслабващо действие. Движейки се по кожата, тя има вакуум ефект и образува двойно сгъване на кожата, което повишава ефективността на терапията. Патентована система. Двойна отслабваща йонизация. Техниката за двойна йонизация оптимизира проникването и разтварянето на АКТИВНИТЕ ГЕЛ СЕРУМ съставки за отслабване в кожата, за да се подобрят постигнатите резултати.

Термален отслабващ ефект Разпръскването на топлина спомага за разграждането на мастните натрупвания по повърхността на кожата и активира кожната микроциркулация, като по този начин стимулира дренажа на тъканите и заглажда целулита, докато в същото време гарантира оптимален комфорт на клиента.

technispa

Cavi lipo

Cavi-Lipo е една от най-модерните и ефективни системи, използваща ултразвукова кавитация за разграждане на мазнините. След това освободените мазнини се преработват от черния дроб и чрез естествени средства. Необходими са само няколко процедури за брилянтни резултати. Подходяща е за мъже и жени с мастни отлагания в областта на корема, бедрата, ханша, гърдите, горната част на ръцете, линията на сутиена, двойна брадичка и т.н. Не са необходими никакви инжекции или други интервенции, не се поставя упойка, не се прилага антибиотично лечение и вие можете веднага да се върнете към нормалните си дейности. Методът Cavi-Lipo е нов и революционен, и най-вероятно все повече ще заменя методи за липосукция с хирургична намеса.

Cavi-Lipo

Hydroxy Peel Moonhan

Пилинг системата Hydrox използва водни частици с размер 5-100 микрона, които се спускат с помощта на хипербарна оксигенация. Това е система, която може да се справя бързо с всеки един процес и да изпълнява операции възможно най-ефективно. Това е изцяло нова концепция в областта на системите за грижа за кожата и се прилага като третиране на вътрешната стена на клетъчната мембрана със стерилни разтвори и чист кислород.

Hydrox

Липо лазер Slim City

Професионален апарат за редуциране на мастните натрупвания, изглаждане на целулита, оформяне на силуета и лифтинг на лице и тяло.
Функции на апарата:
1. 40 KHz кавитация за топене на дълбоки мазнини;
2. Mногополюсен радиочестотен накрайник за тяло - 5MHz;
3. Двуполюсен радиочестотен накрайник за околоочен контур - 5MHz;
4. Триполюсен радиочестотен накрайник за лице - 5MHz;
5. Шестполюсен радиочестотен накрайник за лице - 5MHz;
6. Липолазер - 4 големи пада и 2 малки.

КАВИТАЦИЯ РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЛИПОЛАЗЕР
Технически характеристики: Напрежение: AC220V Изходен интензитет на RF: 5MHz
Кавитация: 40KHz Липолазер: 650nm Мощност: 300W

slimcity

CatioVittal Lift Mary Cohr

Всички CatioVital терапии включват перфектната комбинация от функциите на CatioVital за дренаж, лифтинг и йонизация, и ползите от продукти с награди Dermalogica's Award Winning AgeSmart.

Ексклузивният високотехнологичен терапевтичен метод  Mary Cohr:

Използват се техники за дренаж, които спомагат за дренаж на тъканите и лимфата, и подпомагат жизнените функции. Стимулацията на мускулите подсилва работата на мускулите като подобрява тонуса им, изглажда бръчките и стяга кожата.

Резултати: Лифтинг ефектът е забележителен още след първата процедура! Овалът на лицето е възстановен, кожата е тонизирана, а чертите са загладени и равни. Тип кожа: Специфичната „лифтинг“ терапия се препоръчва за зряла кожа, както и за хората, които залагат на превенция по отношение на стареенето на кожата.

Процедури: За постигането на оптимални резултати се препоръчва провеждането на серия от 6 процедури. Два пъти седмично в продължение на три седмици или веднъж седмично в продължение на шест седмици, след това веднъж месечно за поддържане на резултатите.

catiovittal

Козметичен комбайн за лице

Мултифункционален Комбайн, съдържа със следните функции:

 • Дарсонвал
 • Ултразвук Йонофореза
 • Фриматор - ултразвукова шпатула
 • Мезотерапия
 • Микродермабразио с диамантени накрайници
 • Представка за петна
 • Аспирационна система - вакум
 • Спрей
 • Представка за премахване на петна
 • Пароозонатор с озон Лампа Wood
 • Лампа лупа
 • Чук топло/студено

Hydraclean Guinot

Предимства

• Дълбоко почистване
• Дълбоко хидратиране
• Увеличава сияйността на кожата Тайните на терапията патентован електрод за термично почистване
Алтернатива на парата, този регулируем нагряващ се електро позволява на специалните гелове за почистване да проникнат дълбоко в кожата.

Дълбокопочистващи гелове

Универсалните гелове за всеки тип кожа и Почистващите гелове не съдържат сапун и имат противомикробно и хидратиращо действие.

guinot

Заповядайте в Terra SPA

Свържете се с нас на тел. 02-4391161, 0878-551542 или ни посетете на адрес София, кв. Витоша, ул. "21 Век" 21.

Scroll to Top