doTERRA & Terra Spa

Етеричните масла doTerra в Terra Spa

 

Познати от хилядолетия и използвани за медицински цели, етеричните масла преживявят своя нов възход в наше време, в което все повече хора търсят своя път към здравословния начин на живот. Извличани от кората, цветовете, корените, плодовете, листата и всички други части на едно растение те представляват природата в най-концентрираната и форма.

Ароматерапията означава “практиката на използване на растителни и етерични масла, за психическо и физическо благосъстояние”. Може да се прилага локално – най- ефективно с масаж, козметични продукти за лице, тяло, коса или чрез вдишване- дифузиране, парни бани или инхалация. Организма ни има вродената способност за самолечение и тук се проявява най-голямата способност на етеричните масла, а именно да подкрепя, засилва, допълва и влияе собствените ни защитни сили.

Ние в спа център “Тера спа”, в стремежа си да се развиваме и да предлагаме на нашите клиенти най-добрите, здравословни и резултатни продукти и процедури избрахме да представим за вас етеричните масла на dōTERRA, като водеща фирма в бранша, която е безкомпромисна в качеството на производството си.

За релакс, за ободряване, за стимулиране, за имунитет – ние имаме подходящата терапия.

Ще продължим да ви информираме и консултираме за всички ползи от употребата и използването на етеричните масла, като част от желанието ни да ви бъдем полезни, както и да разширим гамата от предложения.

Очакваме Ви и бъдете здрави!

Scroll to Top