Масажи

AromaTouch

Масажът, освен за приятна релаксация и почивка, може да е мощен инструмент, който да ви помогне да подобрите здравето си и общото благосъстояние. Използваните етерични масла в масажните практики варират в зависимост от търсеният ефект – за релакс, за болка, за красота, за тонус.

Днес ще ви представим едно от основните масла използвани при всички от гореизброените видове масажи, тъй като то е специална комбинация (бленд) от няколко полезни етерични масла.

AromaTouch включва  Кипарис, Мента, Майоран, Босилек, Грейпфрут и Лавандула.
  • Кипарис – укрепва съединителната тъкан, тонизирз кръвообръщението.Успокоява нервните окончания на дихателната система.
  • Мента – пречиства и стимулира отделянето на токсини през кожата, влияе на  паметта и концентрацията, срещу обща отпадналост.
  • Майоран – разширява кръвоносните съдове, отпуска мускулатурата, има обезболяващ ефект.
  • Босилек – тонизира нервната система, балансира секрецията на кората на надбъбречните жлези.
  • Грейпфрут – стимулира работата на черния дроб и жлъчният мехур, особено успешен в борбата с целулита.
  • Лавандула – стимулира лимфната система, спомага за регенерация на клетките на кожата, действа отпускащо върху физиката и психиката.

Списъкът с ползите на всеки един компонент е много по-дълъг, но и изброените правят изполването на AromaTouch по време на масаж препоръчително.

Бленда е създаден специално за техника за масаж, която носи същото име и нейн автор е Др. Дейвид Хил, един от създателите на dōTERRA.

С удоволствие ви предлагаме да опитате различното усещане при масажите с етерични масла!

Очакваме ви!
Scroll to Top