BG |  EN

София, кв. Витоша
ул. "21 Век" № 21
т. 02-4391161, м. 0878-551542
info@terraspa.bg
08:00 - 22:00

Спорт и фитнес

В добре оборудваната ни зала с разнообразни фитнес уреди и в боксовата зала можете да направите самостоятелна или под ръководството на инструктор тренировка.

Боксова зала

1. Индивидуално посещение   – 8 лева
2. Карта за 1 месец – 45 лева

Фитнес гимнастика

Модерна програма, насочена към холистични форми на трениране, които имат за цел да развият цялостно женския организъм.
Обхваща всичките гимнастически фитнес дисциплини, като аеробика, каланетика, основна гимнастика , пилатес, тае-бо, фитбол и стречинг. Тя се адаптира към всички възрасти.
Стимулира сърдечната и дихателна функция, способства за корекция на теглото, цялостно укрепва скелетната мускулатура и гръбначния стълб, подобрява гъвкавостта, тонуса и настроението.

Фитнес зала

1. Индивидуално посещение– 8 лева
2. Карта за един месец - 50 лв.

VibroGym inSPORTline Sunflower

Машина с 3D вибрации за бързо и ефективно оформяне контурите на тялото, и трайно намаляване на телесното тегло. Осигурява бързо възстановяване и възвръщане на формата след тежка физическа дейност, спортна дейност или упражнение. Total Vibraton е идеален за начална или крайна тренировъчна фаза за бегачи, кънкьори, велосипедисти, скиори. Може да се използва по време на терапия за ревматизъм и при други заболявания на костите и ставите. Подобрява баланса и координацията. Подобрява кръвообращението. Бори се със стреса и депресията.

Цена за еднократно посещение – 7 лева
Карта за 8 посещения – 40 лева
Карта за 10 посещения – 48 лева