BG |  EN

София, кв. Витоша
ул. "21 Век" № 21
т. 02-4391161, м. 0878-551542
info@terraspa.bg
08:00 - 22:00, вторник - неделя

Процедури и услуги в Terra Spa


Медико-козметични процедури

Химичен пилинг с чиста гликолова киселина с доказани резултати при лечение на акне, премахване на пигментации и изглаждане на дълбоки и повърхностни бръчки. Процедурите се извършват от дерматолог.

Термална СПА зона

Термалната зона на Terra Spa предлага джакузи, парна баня,хамам, сауна, леден фонтан, душове с хромотерапия.

Козметични процедури

Центърът ни предлага ексклузивни козметични процедури за лице с висококачествените продукти на Guinot Thalgo и Ericson, епилация за жени и мъже.

Спа пакети

Направете деня си специален с нашите СПА пакети, включващи различни комбинация от услугите на центъра ни на специална цена. Научете повече за нашите Спа пакети Релакс, Финтес, Романтичен спа ден за двама и др.

МАСАЖИ И СПА ТЕРАПИИ

В Terra Spa център можете да се насладите на специалните масажи на Terrake и голям избор на SPA процедури за лице и тяло. Те са истинско пътешествие за сетивата, които щепробудят всичките ви сетива и щеви помогнат да постигнете максимална релаксация за ума и тялото.

Спорт и фитнес

В добре оборудваната ни зала с разнообразни фитнес уреди и в боксовата зала можете да направите самостоятелна или под ръководството на инструктор тренировка.

Антицелулитни и отслабващи процедури

Съвременни терапии за тяло, които съчетават използването на апаратура и/ или високотехнологични формули и мануални техники за постигане на максимални резултати.

Цялостна грижа за тялото и душата

Вибротерапия, препоръки за хранителен режим, индивидуални прегледи и консултации за нашите клиенти в уютната обстановка на Terra Spa.

Фризьор и маникюр

Обновете прическата си в синхрон с последните модни тенденции. Можете да разчитате на професионализма на нашите специалисти.