BG |  EN

София, кв. Витоша
ул. "21 Век" № 21
т. 02-4391161, м. 0878-551542
info@terraspa.bg
08:00 - 22:00, вторник - неделя

Приятели и партньори на Terra Spa

Почивка в Боровец

Хотелите и вилните селища в Боровец работят за своите гости целогодишно и предлагат всичко необходимо, за да намерите своя любим извънградски дом за почивка: уютни стаи и апартаменти, обзаведени с вкус и фантазия вили, изискана обстановка и модерни съоръжения за спорт и отдих, с най-добро обслужване и топло гостоприемство.

Хотел "МУРА"

Хотел "МУРА" привлича своите гости с непосредствената си близост до станцията на кабинковия лифт, с възможностите за организиране на фирмени събития и пълната гама от услуги и удоволствия, гарантиращи перфектната почивка.

http://www.borovetz-resort.com/hotel-mura.html

Хотел "БРЕЗА"

Хотел "БРЕЗА" е стилен и оригинален, разположен между двете детски писти и лифта-гондола, и разполага с лоби бар, ресторант с камина, огромна слънчева тераса с барбекю и детски кът под шарената сянка на изящните брезички.

http://www.borovetz-resort.com/hotel-breza.html

Вилни селища "ЯГОДА" и "МАЛИНА"

Вилните селища "ЯГОДА" и "МАЛИНА" са разположени сред внушителна борова гора на 2 км от центъра на Боровец при надморска височина 1300 м, в подножието на величествения Мусала. Със своите слънчеви поляни, игрища за волейбол, баскетбол, футбол, тенис на маса и различни детски атракции, 40-те финландски тип къщички в "ЯГОДА" и 28-те дървени полски стил вили в "МАЛИНА" са особено подходящи за семейства, двойки или приятелски групи, които обичат романтиката и държат на уединението и спокойствието, без да изпускат нищо от активния дневен и нощен живот на Боровец.

http://www.borovetz-resort.com/vilno-iagoda.html

http://www.borovetz-resort.com/vilno-malina.html

Vitality Club

Официален представител на няколко марки професионална козметика:

ERICSON LABORATOIRE - професионална козметика за лице и тяло, Франция
DR RENAUD - професионална козметика за лице и тяло, Франция
VITALITY'S - професионални продукти за коса, Италия
MOVIE - декоративна козметика, Италия

Всички марки отговарят на няколко основни показателя: високо качество, безопасност, висока ефективност, иновативност и природосъобрасност.

Cotton Club

Най-луксозният клуб в Студентски град отвори отново врати за редовните си клиенти с изцяло нова визия. Впечатляващият интериор е дело на световния топ дизайнер Юлиан Тахов. Творецът е създал истинско изкуство съчетавайки лукс и комфорт, стил и кралска изисканост. Единственото, което Ви остава в тази уникална обстановка е да се отдадете на изкушението да се забавлявате!

https://bg-bg.facebook.com/TheCottonClubOfficial

Play House

Най-луксозният и изграден по последен писък на модата клуб в страната – Club Playhouse. Club Playhouse, наричан още "изумрудения дворец на мечтите" заради своя ослепителен и неповторим интериор в цвят на изумруд, е най-новата инвестиция за милиони в нощния живот на София. Тузарският клуб е разположен в сърцето на Студентски град, където нощният живот никога не угасва.

https://bg-bg.facebook.com/ClubPlayhouseSofia

Grabo Club

Притежателите на клубна карта Grabo Club ползват постоянна отстъпка от 10% за услугите предоставяни в SPA центъра ни.

Можете да научите повече информация за картата и да направите поръчка на сайта на Grabo.

http://grabo.bg/club

KARE

Повече вкус отколкото пари! Това е мотото на Юрген Райтер и Петър Шьонхофен, основатели и собственици на Kare Design GmbH, които работят с 350 служители в главния им офис, близо до Мюнхен. Компанията се представя в световен мащаб с дизайнерски продукти, в по-голямта си част със собствен дизайн, на достъпни цени: дизайнерски мебели, осветителни тела и аксесоари за дома.

http://www.kare-design.com/bg/shop28069/home/