BG |  EN

София, кв. Витоша
ул. "21 Век" № 21
т. 02-4391161, м. 0878-551542
info@terraspa.bg
08:00 - 22:00, вторник - неделя

Нашият екип

Запознайте се с екипа професионалисти в Terra Spa.

 

Людмила Данова

Людмила Данова

С масажи се занимавам малко повече от 17 години. През цялото това време, освен че работех и трупах практически опит, аз не спирах да търся начини да се усъвършенствам и да уча нови неща.

Особен интерес за мен представляваха случаите, в които трябваше да се справям с проблеми, породени от начина ни на живот, работата, стреса и напрежението. Напоследък все повече хора се оплакват от чести главоболия, схващания във врата и раменете, болки в кръста, подувания, ставни проблеми и в повечето случаи причините се коренят в ежедневието ни и по-скоро в липсата на време за себе си, за пълноценна почивка или просто минута тишина и покой.

В последните 7 години все повече започнаха да ме интересуват начините за превенция на заболяванията. С тази идея се насочих към т. нар. алтернативни методи на въздействие - Енергийната Медицина на Дона Идън и Традиционния Тайландски Йога Масаж.

Моята идея беше да ги съчетая с натрупания от различните масажни дисциплини опит и знания, за да постигна още по-добри резултати при премахване на болките, подобряване на общото физическо състояние на клиентите и балансиране на техните енергии. В резултат на това сега комбинирам 12 различни дисциплини в индивидуални за всеки клиент процедури като ги адаптирам към всеки конкретен случай.

 

Благой Соколов

Благой Соколов

Треньор по бокс.

Благой Соколов е роден на 06.06.1968 година в София. На 12-годишна възраст започва да тренира бокс в ЦСКА, а в последствие завършва ЦСУ „Олимпийски Надежди“. След дипломирането си взима участие в Световното първенство в Букурещ, Румъния, където печели бронзов медал. През 1986 година печели сребърен медал на Европейското първенство в Дания и , а през 1989 участва в Световното първенство по бокс в Москва. Благой започва състезателната си кариера като професионалист през 1991 година. От тогава е изиграл над 25 професионални мача.

Предлагаме индивидуални тренировки. Часовете се провеждат в понеделник, сряда и петък.

Необходимо е предварително записване.

 

Александрина Цветанова

Александрина Цветанова

Водена от чувството за суета, усещането за жена и неподправената красота в женското присъствие успях да сбъдна своята детска мечта..

Възпитаничка съм на професионална гимназия по фризьорство и козметика  "Княгиня Евдокия".

След гимназиалното си образование имах честта да бъда ученик и на г-н Тодор Тошев. Опитът и съветите му през целият ми период на обучение събудиха в мен искрено желание да продължа развитието си в тази професия, както и да изуча човека, като цветоусещане, зона на комфорт, здраве, красота, и най-вече индивидуализъм.

Търсеща и жадна за знания намерих своето истинско вдъхновение и пристан в  групата на Г-н Митко Дамов и La Biosthetique Paris. Бранд, който има правилната формула за всеки тип косъм и скалп. Група, която е ориентирана главно към хора с отношение към здравето, красотата, стила и естетиката.

В стремежа си към креативност, и като истински ценител на красотата

не спирам да се усъвършенствам по отношение на визията за индивидуалност.

Намирането на правилната формула за всеки свой клиент е моето истинско вдъхновение, цел и най-сериозно предизвикателство!

 

"Цвета, формата на косата и нейната структура са огледало на нашето вътрешно усещане за живот"

 

Деница Перич

Деница Перич

Щастлива съм, че превърнах своето хоби в професия.

Да пренесеш житейската палитра от ведри настроения и цветове върху женските ръце е наистина вълнуващо преживяване. А когато тези цветове блеснат в очите на доволните ми клиенти, повярвайте - сърцето ми прелива от щастие!